OM

Microtech Technology Company Limited inrättades 2001. erbjuder professionella design- och tillverkningstjänster för hundratals typer av flytande Crytal Display moduler och Touch Panels-TN, FSTN, TTFT, TRTP, TCTP. Med fördelarna med hög kontrast, snabb responstid, bred synlig vinkel och låg strömförbrukning,microtechs produkter används i stor utsträckning i industriell utrustning, Medicinska enheter, Hem intelligenta enheter, Digitala kameror, videospelenheter, instrument etc. Sedan inrättandet har ledningen följt människan Strategi och utveckling av förtroende bland kunder. För att uppfylla dessa övertygelser och ISO 9001:2015 standarder fortsätter Microsoft att rekrytera kvalificerade yrkesverksamma, anta avancerad teknik, Utveckla nya produkter, förbättra processen och förbättra kvaliteten. Utifrån dess starka FoU-kapacitet, enastående produktkvalitet och professionell service, Microtech har vunnit ett högt rykte från både fastlandet och utomeuropeiska kunder, och etablerat långsiktigt strategiskt partnerförhållande med dem. Baserat på kvalitetskonceptet "Kvalitet är den bästa säljaren", Shenzhen Magda Technology Co., Ltd. fullt ut genomför kvalitetspolicyn "Kund Först, Kvalitet Först, Practical Innovation, Excellence, Säkerhet och miljöskydd, yrkesmässig och hög effektivitet. Det är högt nödvändigt att öppna design, Tillverkning och efterförsäljning görs samtidigt på rätt sätt för att erbjuda kunderna nollstörda produkter och tjänster. Produktkvaliteten kan inte bara uppfylla de individuella kraven hos olika tillverkare i Kina för kvaliteten på displayen, men även uppfylla kraven på hög konsekvens och hög tillförlitlighet av effekter av visningsmoduler från välkända varumärken i Europa, Amerika och Asien och Stillahavsområdet.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Tft lcd modultillverkaren tar dig att förstå: klassificering och tillämpning specifikationer för LCD flytande kristallmoduler

Tft lcd modul tillverkaren säger att i den faktiska processen, Ibland är det inte nödvändigt att följa principen för LCD-systemets flytande kristallmodul.

2021-10-20 visa mer

Hur man rengör tft lcd modulen

Efter att ha använt tft lcd-modulen under en tidsperiod, TFT-skärmen lockar ofta damm (det är mer uppenbart från sidan när strömmen är avstängd), och ibland olika vatten. fläckar oavsiktligt fastnade på, som har stor inverkan på den visuella effekten.

2021-10-28 visa mer

Försiktighetsåtgärder vid användning av kapacitiv pekskärm

Alla vet att de flesta av våra touch produkter för närvarande använder den kapacitiva pekskärmen, Så vilka är de försiktighetsåtgärder som bättre kan förlänga livet på beröringsskärmen?

2021-11-04 visa mer

IPS Bildkvalitet som är tydlig och oförändrad från alla vinker

IPS Bildkvalitet som är tydlig och oförändrad från alla vinker

2020-07-24 visa mer

Vad är funktionen av dubbelglaset av kapacitiv pekskärm

Våra kapacitiva pekskärmshandlare, efter att ha tillverkat varje produkt, måste ha sin effekt. Om den inte fungerar, skulle den då inte slösa mycket tid? Capacitiv pekskärm är också en av dem, så den dubbel kapacitive pekskärmen Vad spelar glas?

2021-11-11 visa mer

Tft kapacitive touch-tillverkare visar dig: Vad är principen om kapacitiv pekskärm

Tillverkaren av tft kapacitive touch berättar för dig att kapacitiva pekskärmar används i stor utsträckning för det vänliga människa-maskin gränssnittet. som människor försörjer. Med låg strömförbrukning, lång livslängd och smidig driftprestanda söks kapacitetsfulla pekskärmar av marknaden, och olika kapacitiva pekskärmsprodukter har kommit ut. Tillverkaren av tft kapacitetsmässig touch berättar att när processen utvecklas och sats, dess kostnad fortsätter att sjunka, gradvis ersätter resistiva pekskärmar.

2021-05-24 visa mer

Hur ska tft kapacitetstillverkare visa sina fördelar

Tillverkaren av tft kapacitetsmässig touch berättar att när marknaden blir mer och mer standardiserad, Människors krav på livskvalitet och varumärkeskrav blir allt högre och högre.

2021-11-18 visa mer

Tft-tillverkare kommer att visa dig: Vad är skillnaden mellan kapacitiv pekskärm och TFT LCD-skärm

Tillverkaren av Tft kapacitiv touch berättar för dig att den kapacitativa pekskärmen inte är en riktig skärm, men en komponent som är installerad ovanpå LCD-skärmen. Tillverkaren av Tft kapacitiv touch berättar att kapacitetsskärmen är en bit av transparent härdat glas i utseende - Jag vet inte.

2021-05-28 visa mer

visa mer