O NAS

Microtech Technology Company Limited, ustanovljena leta 2001, ponuja strokovno oblikovanje in proizvodno storitve za stotine vrst modulov tekočih kritičnih prikazov in dotiknih plošč-TN, FSTN, TTFT, RTP, CTP. Z prednostmi visokega kontrasta, hitrega odzivnega časa, širokega vidiva kot in nizke porabe energije, Microtech je izdelki se široko uporabljajo v industrijski opremi, medicinskih naprav, Doma inteligentne naprave, Digitalne kamere, video igre naprave, instrumenti itd. Od ustanovitve je vodstvo spremljalo v človekovo usmerjeno. Strategija in razvoj zaupanja med strankami. Za izpolnjevanje teh prepričanj in standardov ISO 9001:2015,Microtech še naprej zaposluje sposobne strokovnjake, sprejemanje napredne tehnologije, razvoj novih proizvodov, izboljšanje procesa in izboljšanje kakovosti. na podlagi močne zmogljivosti R&R, izredne kakovosti proizvodov in strokovne storitve, Microtech je pridobil visok ugled tako od kopenskih in čezmorskih strank, ter vzpostavil dolgoročni strateški partnerski odnos z njimi. Na podlagi kakovosti koncepta "Kvaliteta je najboljši prodajalec", Shenzhen Magda Technology Co., Ltd. v celoti izvaja politiko kakovosti "Najprej stranka, kakovost najprej, Praktična inovacija, odličnost, Varnost in varstvo okolja, strokovno in visoko učinkovitost. To je zelo potrebno, da odprti dizajn, Storitve proizvodnje in poprodajne storitve se hkrati izvajajo pravilno, da se strankam zagotavljajo izdelke in storitve brez pomanjkljivosti. Kakovost izdelka ne more izpolnjevati samo posamezne zahteve različnih proizvajalcev na celinski Kitajski za kakovost zaslona, vendar tudi izpolnjujejo zahteve glede visoke doslednosti in visoke zanesljivosti učinkov prikazovalnih modulov dobro znanih blagovnih znamk v Evropi, Amerika in Azijo-pacific.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Proizvajalec modula Tft lcd vas bo odpeljal, da razumete: razvrstitev in uporaba specifikacije LCD tekočih kristalnih modulov

Proizvajalec modula Tft lcd vam pove, da v dejanskem procesu, včasih ni treba upoštevati načela modula LCD tekočega kristala.

2021-10-20 Poglej več

Kako očistiti modul tft lcd

Po uporabi modula Tft lcd za nekaj časa, TFT zaslon pogosto privlači prah (po strani je bolj očitno, ko je izklopljena energija), in včasih različna voda. madeže po nesreči, ki ima velik vpliv na vizualni učinek.

2021-10-28 Poglej več

Previdnostni ukrepi za uporabo zaslona za dotike

Vsi vedo, da večina naših izdelkov trenutno uporablja kapacitivni zaslon na dotik, Kateri so previdnostni ukrepi, ki lahko bolje podaljšajo življenje zaslona?

2021-11-04 Poglej več

IPS kakovost slike, ki je jasna in nespremenjena iz katerega koli kota

IPS kakovost slike, ki je jasna in nespremenjena iz katerega koli kota

2020-07-24 Poglej več

Kakšna je funkcija dvojnega stekla zaslona za dotike

Naši zmogljivi trgovci z zaslonom na dotik, po proizvodnji vsakega izdelka, morajo imeti svoj učinek. Če ne bo delovalo, ali ne bi izgubljalo veliko časa? Zmogljiv zaslon je tudi eden izmed njih, zato dvojni zmogljiv zaslon za dotik Kakšna je vloga stekla?

2021-11-11 Poglej več

Proizvajalci Tft zmogljivih dotik vam bodo pokazali: Kaj je načelo kapacitivnih zaslona na dotiku

Proizvajalec tft zmanjševalnega dotika ki jo ljudje poskrbijo. Z nizko porabo energije, dolgo življenjsko dobo in nemoteno delovanje, trg išče kapacitetne zaslone na dotik, in različne zmogljive zaslon izdelkov so prišli ven. Proizvajalec tft zmanjšane dotike vam pove, da medtem ko proces napreduje in serije, njegov strošek še naprej pade, postopno nadomeščanje odpornih zaslonov.

2021-05-24 Poglej več

Kako naj proizvajalci tft zmogljivih dotik pokažejo svoje prednosti

Proizvajalec tft zmogljivostih vam pove, da ko trg postaja vedno bolj standardiziran, zahteve ljudi po kakovosti življenja in zahteve po blagovnih znamkah se povečajo.

2021-11-18 Poglej več

Proizvajalci Tft zmogljivih dotik vam bodo pokazali: Kakšna je razlika med zaslonom za dotik in TFT LCD

Proizvajalec Tft zmanjševalnega dotika ampak sestavni del, nameščen na vrhu LCD zaslona. Proizvajalec Tft zmanjšanje dotik vam pove, da je kapacitivni zaslon kos prozornega kaljenega stekla v videz Cece.

2021-05-28 Poglej več

Poglej več