DESPRE

Microtech Technology Company Limited înființată în 2001; oferă servicii profesionale de proiectare și de fabricație pentru sute de tipuri de module de afișare lichid Crytal și Touch Panels-TN,FSTN, TTFT, TRTP, TCTP. Cu avantajele de contrast ridicat, timp de răspuns rapid, unghi larg vizibil și consum redus de energie, Produsele Microtech sunt folosite pe scară largă în echipamente industriale, dispozitive medicale, Dispozitive inteligente Home, Camere digitale, dispozitive video, Instrumente etc. Încă de la înfiinţare, conducerea a urmat-o pe oameni. Strategie și dezvoltarea dependenței în rândul clienților. Pentru a respecta aceste convingeri și standardele ISO 9001:2015, Microtech continuă să recruteze profesioniști capabili, adoptând tehnologie avansată, dezvoltarea de noi produse, îmbunătăţirea procesului şi îmbunătăţirea calităţii. Pe baza capacității sale puternice C&D, a calității excepționale a produselor și a serviciilor profesionale, Microtech a câștigat reputația ridicată atât de la clienții continentali cât și de peste mări, și a stabilit o relație strategică pe termen lung cu aceștia. Bazat pe conceptul de calitate de "Calitatea este cel mai bun vânzător", Shenzhen Magda Technology Co., Ltd. pune în aplicare pe deplin politica de calitate a "Customer Primul, Calitatea Întâi, Inovarea Practică, Excelență, Siguranţa şi protecţia mediului, eficienţă profesională şi înaltă. Este foarte necesar ca design deschis, Serviciile de producție și post-vânzare sunt efectuate în același timp pentru a oferi clienților produse și servicii cu deficit zero. Calitatea produsului nu poate numai îndeplini cerințele individuale ale diferiților producători din China continentală pentru calitatea ecranului, îndeplinește, de asemenea, cerințele de ridicare coerență și de ridicată fiabilitate a efectelor modulelor de afișare ale mărcilor binecunoscute din Europa; America şi Asia-Pacific.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Producătorul modulului TFT lcd vă va duce pentru a înțelege: specificațiile de clasificare și aplicare a modulelor LCD de cristale lichide

Producătorul modulului TFT lcd vă spune că în procesul real, uneori nu este necesar să se respecte principiul modulului de cristal lichid LCD.

2021-10-20 Vezi mai mult

Cum de a curăța modulul tft lcd

După ce a folosit modulul Tft lcd pentru o perioadă de timp, ecranul TFT atrage adesea praful (este mai evident din partea laterală atunci când puterea este oprită), și uneori diferite apă petele sunt blocate accidental pe; care are un mare impact asupra efectului vizual.

2021-10-28 Vezi mai mult

Măsuri de precauție pentru utilizarea ecranului de atingere capacitivă

Toată lumea ştie că majoritatea produselor noastre de atingere folosesc în prezent ecranul tactil capacitiv, Care sunt măsurile de precauţie care pot prelungi mai bine viaţa ecranului tactil?

2021-11-04 Vezi mai mult

Calitatea imaginii IPS care este clară și neschimbată din orice unghiu

Calitatea imaginii IPS care este clară și neschimbată din orice unghiu

2020-07-24 Vezi mai mult

Care este funcția de sticla dublu de ecran touch capacitiv

Negustorii noştri cu ecran tactil capacitiv, după producţia fiecărui produs, trebuie să aibă efectul său. Dacă nu funcţionează, nu ar pierde mult timp? Capacitiv ecranul touch este, de asemenea, unul dintre ele, astfel încât ecranul tactil dublu-capacitiv Care este rolul sticlei?

2021-11-11 Vezi mai mult

Producătorii de touch capacitivă Tft vă vor arăta: Care este principiul ecranului de atingere capacitivă

Producătorul de tft capacitiv touch vă spune că ecranele de atingere capacitivă sunt folosite pe scară largă pentru interfața prietenoasă om-mașină pe care oamenii le oferă. Cu consum redus de energie, durata de viata lunga si performanta buna de functionare, ecranele de atingere capacitiva sunt cautate de catre piata, și diferite produse de ecran touch capacitiv au ieșit. Producătorul de atingere tft capacitivă vă spune că pe măsură ce procesul progresează și loturi, costul său continuă să scadă, Înlocuirea treptată

2021-05-24 Vezi mai mult

Cum ar trebui să tft capacitivă producătorii touch să arate avantajele lor

Producătorul de tft capacitiv touch vă spune că pe măsură ce piața devine din ce în ce mai standardizată, Cerinţele oamenilor pentru calitatea vieţii şi cererile de mărci devin tot mai mari.

2021-11-18 Vezi mai mult

Producătorii de touch capacitivă Tft vă vor arăta: Care este diferența dintre ecranul de atingere capacitivă și ecranul LCD TFT

Producătorul de touch capacitivă Tft vă spune că ecranul de atingere capacitivă nu este un ecran real, dar o componentă instalată pe ecranul LCD. Producătorul touch capacitiv Tft vă spune că ecranul capacitiv este o bucată de sticlă transparent în aspect - Ce?

2021-05-28 Vezi mai mult

Vezi mai mult