OM

Microtech Technology Company Limited opprettet i 2001, tilbyr profesjonelle konstruksjons- og produksjonstjenester for hundrevis av typer flytende Crytal-displaymoduler og berøringspaneler-TN, FSTN, TTFT, TRTP, TCTP. Med fordelene ved høy kontrast, rask reaksjonstid, bred synlig vinkel og lavt strømforbruk, Microtechs produkter er vanlig brukt i industriell utstyr, medisinsk utstyr, Home Intelligente enheter, Digitale kameraer, videospelenheter, instrumenter osv. Siden den ble etablert, har ledelsen fulgt mennesker Strategi og utvikling av tillit mellom kunder. For å overholde disse trosoppfatningene og ISO 9001:2015 standarder fortsetterMicrotech å rekruttere dyktige fagfolk, ved å anta avansert teknologi, Utvikling av nye produkter, forbedring av prosessen og forbedring av kvaliteten. Basert på den sterke FoU-kapacitet, enestående produktkvalitet og faglig tjeneste, Microtech har vunnet et høyt omdømme fra både fastlandet og oversøiske kunder og etablert et langsiktig strategisk partnerforhold med dem. Basert på kvalitetsbegrepet "Kvalitet er den beste selger", Shenzhen Magda Technology Co., Ltd. fullt ut gjennomfører kvalitetspolitikken «Kunde først, Kvalitet Først, Praktisk innovasjon, Excellence, Sikkerhet og miljøvern, faglig og høyeffektivitet. Det er svært nødvendig åpent utforming, produksjons- og ettersalgstjenester gjøres samtidig rett for å gi kunderne produkter og tjenester som er ute av dårlig bruk. Produktkvaliteten kan ikke bare oppfylle de individuelle kravene til forskjellige produsenter i Kina for å vise kvaliteten, men også oppfylle kravene om høy konsekvens og høy pålitelighet av visningsmodulers virkninger av velkjente merker i Europa, Amerika og Asia-Sacific.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Produsenten av Tft lcd-moduler vil ta deg for å forstå: klassifiserings- og anvendelsesspesifikasjonene for LCD flytende krystallmoduler

Tft lcd-moduleprodusenten forteller deg at i den faktiske prosessen, Noen ganger er det ikke nødvendig å følge prinsippet for LCD-væskekrystallmodul.

2021-10-20 se mer

Korleis rengjøring av tft lcd-modulen

Etter å ha brukt tft lcd-modulen i en periode, TFT-skjermen tiltrekker ofte støv (det er tydeligere fra siden når strømmen slås av), og noen ganger forskjellige vann flekker ved et uhell, som har stor innvirkning på den visuelle effekten.

2021-10-28 se mer

Forholdsregler ved bruk av kapasitetiv berøringsskjerm

Alle vet at de fleste av våre berøringsprodukter for tiden bruker den kapasitetive touch-skjermen, Hva er de forholdsregler som bedre kan forlenge livet på berøringsskjermen?

2021-11-04 se mer

IPS bildekvalitet som er klar og uforanderlig fra alle vinkler

IPS bildekvalitet som er klar og uforanderlig fra alle vinkler

2020-07-24 se mer

Hva er det dobbelte glasset med kapasitetiv berøringsskjerm

Våre kapasitetive berøringsskjermhandlere, etter at de har produsert hvert produkt, må ha sin virkning. Hvis den ikke fungerer, vil den da ikke kaste bort mye tid? Kapasittiv berøringsskjerm er også en av dem, så den dobbelt kapasitet berøringsskjermen Hva er rollen med glass?

2021-11-11 se mer

Tft kapasitetiv touchprodusenter vil vise deg: Hva er prinsippet for kapasitetiv berøringsskjerm

Produsenten av tft kapasitetiv berøring forteller deg at kapasitetive berøringsskjermer er stort brukt for det vennlige grensesnittet for menneske og maskin som folk sørger for. Med lavt strømforbruk, lang levetid og glatt driftsytelse, søker markedet etter kapasitetsskjermer, og forskjellige kapasitetive touch screen produkter er kommet ut. Produsenten av tft kapasitetiv touch forteller deg at når prosessen fortsetter, fortsetter kostnaden å synke, gradvis erstatter resistente berøringsskjermer.

2021-05-24 se mer

Hvordan skal tft-kapacitetiv berøringsprodusenter vise sine fordeler

Produsenten av tft kapasitetiv touch forteller deg at når markedet blir mer og mer standardisert, Folks krav til livskvalitet og merkekrav blir stadig høyere og høyere.

2021-11-18 se mer

Tft kapasitetiv touch-produsenter vil vise deg: Hva er forskjellen mellom kapasitetiv touch-skjerm og TFT LCD-skjerm

Produsenten av Tft kapasitetiv touch forteller deg at den kapasitetive berøringsskjermen ikke er en ekte skjerm, men en komponent som er installert på toppen av LCD-skjermen. Produsenten av Tft kapasitetiv touch forteller deg at kapasitetiv skjerm er et stykke gjennomsiktig tempert glass i utseende -Det er det.

2021-05-28 se mer

se mer