OVER

Microtech Technology Company Limited opgericht in 2001, biedt professionele ontwerp-en productiediensten voor honderden soorten Liquid Crytal Display-modules en Touch Panels-TN,FSTN,TFT,RTP,CTP. Met de voordelen van een hoog contrast, snelle responstijd, brede zichtbare hoek en een laag stroomverbruik, worden de producten van Microtech veel gebruikt in industriële apparatuur, medische apparaten, huishoudelijke intelligente apparaten, digitale camera's, videogameapparaten, instrumenten, enz. Sinds de oprichting volgt het management mensgericht Strategie en het ontwikkelen van afhankelijkheid onder klanten. Om te voldoen aan deze overtuigingen en ISO 9001: 2015-normen, blijft Microtech bekwame professionals werven, geavanceerde technologie toepassen, nieuwe producten ontwikkelen, het proces verbeteren en de kwaliteit verbeteren. Op basis van zijn sterke R & D-capaciteit, uitstekende productkwaliteit en professionele service, heeft Microtech de hoge reputatie van zowel vasteland als overzeese klanten gewonnen en een langdurige strategische partnerrelatie met hen. Gebaseerd op het kwaliteitsconcept van "Kwaliteit is de beste verkoper", Shenzhen Magda Technology Co., Ltd. implementeert volledig het kwaliteitsbeleid van "Eerste klant, eerste kwaliteit, praktische innovatie, uitmuntendheid, veiligheid en milieubescherming, professionele en hoge efficiëntie". Het is zeer vereist dat open ontwerp, productie en after-sales service tegelijkertijd worden uitgevoerd om klanten producten en diensten zonder defecten te bieden. De productkwaliteit kan niet alleen voldoen aan de individuele eisen van verschillende fabrikanten op het vasteland van China voor de kwaliteit van het display, maar ook voldoen aan de eisen van hoge consistentie en hoge betrouwbaarheid van weergavemodule-effecten van bekende merken in Europa, Amerika en Azië-Pacific.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

De fabrikant van de tft lcd-module neemt u mee om te begrijpen: de classificatie en toepassingsspecificaties van LCD-modules met vloeibare kristallen

De fabrikant van de tft lcd-module vertelt u dat het in het eigenlijke proces soms niet nodig is om het principe van de LCD-module met vloeibare kristallen te volgen.

2021-10-20 Bekijk meer

Hoe de tft lcd-module schoon te maken

Na het gebruik van de tft lcd-module gedurende een bepaalde periode, trekt het TFT-scherm vaak stof aan (het is duidelijker van de zijkant wanneer de stroom wordt uitgeschakeld), en soms worden er per ongeluk verschillende watervlekken op geplakt, wat een grote impact heeft op het visuele effect.

2021-10-28 Bekijk meer

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van capacitief aanraakscherm

Iedereen weet dat de meeste van onze aanraakproducten momenteel het capacitieve aanraakscherm gebruiken, dus wat zijn de voorzorgsmaatregelen die de levensduur van het aanraakscherm beter kunnen verlengen?

2021-11-04 Bekijk meer

IPS-beeldkwaliteit die vanuit elke hoek duidelijk en onveranderlijk is

IPS-beeldkwaliteit die vanuit elke hoek duidelijk en onveranderlijk is

2020-07-24 Bekijk meer

Wat is de functie van het dubbele glas van het capacitieve aanraakscherm

Onze capacitieve handelaars op het aanraakscherm moeten, na het produceren van elk product, zijn effect hebben. Als het niet werkt, zou het dan niet veel tijd verspillen? Capacitief aanraakscherm is ook een van hen, dus het dubbele capacitieve aanraakscherm Wat is de rol van glas?

2021-11-11 Bekijk meer

Tft capacitieve aanraakfabrikanten zullen u laten zien: Wat is het principe van een capacitief aanraakscherm

De fabrikant van tft capacitieve touch vertelt u dat capacitieve aanraakschermen veel worden gebruikt voor de vriendelijke mens-machine-interface die mensen bieden. Met een laag stroomverbruik, een lange levensduur en soepele bedieningsprestaties, zijn capacitieve aanraakschermen gewild door de markt, en verschillende capacitieve touchscreen-producten zijn Come out. De fabrikant van tft capacitieve aanraking vertelt u dat naarmate het proces vordert en batches, de kosten blijven dalen, waarbij de resistieve aanraakschermen geleidelijk worden vervangen.

2021-05-24 Bekijk meer

Hoe moeten tft capacitieve aanraakfabrikanten hun voordelen laten zien

De fabrikant van tft capacitieve touch vertelt u dat naarmate de markt steeds meer gestandaardiseerd wordt, de eisen van mensen voor kwaliteit van leven en merkvereisten steeds hoger worden.

2021-11-18 Bekijk meer

Tft capacitieve aanraakfabrikanten zullen u laten zien: Wat is het verschil tussen capacitief aanraakscherm en TFT LCD-scherm

De fabrikant van Tft capacitieve touch vertelt u dat het capacitieve aanraakscherm geen echt scherm is, maar een component die bovenop het LCD-scherm is geïnstalleerd. De fabrikant van Tft capacitieve touch vertelt u dat het capacitieve scherm een stuk transparant gehard glas qua uiterlijk is.

2021-05-28 Bekijk meer

Bekijk meer