TENTANG KAMI

Microtech Technology Company Limited ditubuhkan pada tahun 2001, menawarkan perkhidmatan reka bentuk dan pembuatan profesional untuk beratus-ratus jenis modul paparan kristal cecair dan panel sentuh-TN,FSTN,TFT,RTP,CTP. Dengan kelebihan kontras yang tinggi, masa tindak balas yang cepat, sudut pandangan yang luas dan penggunaan kuasa yang rendah, produk Microtech digunakan secara meluas dalam peralatan perindustrian, peranti perubatan, peranti pintar rumah, kamera Digital, peranti permainan Video, instrumen dll. Sejak penubuhannya, pihak pengurusan telah mengikuti berorientasikan manusia Strategi dan membangunkan pergantungan di kalangan pelanggan. Untuk mematuhi kepercayaan dan piawaian ISO 9001:2015, Microtech terus merekrut profesional yang mampu, mengguna pakai teknologi canggih, membangunkan produk baru, meningkatkan proses dan meningkatkan kualiti. Berdasarkan kapasiti R & D yang kuat, kualiti produk yang cemerlang dan perkhidmatan profesional, Microtech telah memenangi reputasi tinggi dari kedua-dua pelanggan tanah besar dan luar negara, dan mewujudkan hubungan rakan strategik jangka panjang dengan mereka. Berdasarkan konsep kualiti "kualiti adalah jurujual terbaik", Shenzhen Magda Technology co., Ltd. sepenuhnya melaksanakan dasar kualiti "pelanggan pertama, kualiti pertama, inovasi praktikal, kecemerlangan, keselamatan dan perlindungan alam sekitar, Efficiency profesional dan tinggi". Sangat diperlukan bahawa reka bentuk terbuka, pembuatan dan perkhidmatan selepas jualan dilakukan tepat pada masa yang sama untuk menyediakan pelanggan dengan produk dan perkhidmatan kecacatan sifar. Kualiti produk bukan sahaja dapat memenuhi keperluan individu pelbagai pengeluar di tanah besar China untuk kualiti paparan, tetapi juga memenuhi keperluan konsistensi yang tinggi dan kebolehpercayaan yang tinggi kesan modul paparan jenama terkenal di eropah, amerika dan Asia-pasifik.

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Pengilang modul tft lcd akan membawa anda untuk memahami: klasifikasi dan spesifikasi aplikasi modul kristal cecair LCD

Pengilang modul tft lcd memberitahu anda bahawa dalam proses sebenar, kadang-kadang tidak perlu mengikuti prinsip modul kristal cecair LCD.


Bagaimana untuk membersihkan modul tft lcd

Selepas menggunakan modul tft lcd untuk tempoh masa, skrin TFT sering menarik habuk (ia lebih jelas dari sisi apabila kuasa dimatikan), dan kadang-kadang pelbagai kesan air secara tidak sengaja terperangkap, yang mempunyai kesan yang besar terhadap kesan visual.


Langkah berjaga-jaga untuk menggunakan skrin sentuh kapasitif

Semua orang tahu bahawa kebanyakan produk sentuhan kami kini menggunakan skrin sentuh kapasitif, jadi apakah langkah berjaga-jaga yang lebih baik dapat memanjangkan hayat skrin sentuh?


Kualiti gambar IPS yang jelas dan tidak berubah dari mana-mana sudut

Kualiti gambar IPS yang jelas dan tidak berubah dari mana-mana sudut


Apakah fungsi kaca dua skrin sentuh kapasitif

Peniaga skrin sentuh kapasitif kami, selepas menghasilkan setiap produk, mesti mempunyai kesannya. Jika ia tidak berfungsi, ia tidak akan membuang banyak masa? Skrin sentuh kapasitif juga salah seorang daripada mereka, jadi skrin sentuh dua kapasitif apakah peranan kaca?


Pengilang sentuh kapasitif Tft akan menunjukkan kepada anda: apakah prinsip skrin sentuh kapasitif

Pengilang sentuhan kapasitif tft memberitahu anda bahawa skrin sentuh kapasitif digunakan secara meluas untuk antara muka manusia-mesin mesra yang disediakan oleh orang. Dengan penggunaan kuasa yang rendah, jangka hayat, dan prestasi operasi yang lancar, skrin sentuh kapasitif dicari oleh pasaran, dan pelbagai produk skrin sentuh kapasitif telah keluar. Pengilang sentuhan kapasitif tft memberitahu anda bahawa apabila proses berkembang dan kelompok, kosnya terus jatuh, secara beransur-ansur menggantikan skrin sentuh rintangan.


Bagaimana harus tft sentuh kapasitif pengeluar menunjukkan kelebihan mereka

Pengilang sentuhan kapasitif tft memberitahu anda bahawa apabila pasaran menjadi lebih standard, keperluan rakyat untuk kualiti hidup dan permintaan jenama semakin tinggi dan lebih tinggi.


Pengilang sentuh kapasitif Tft akan menunjukkan kepada anda: apakah perbezaan antara skrin sentuh kapasitif dan skrin LCD TFT

Pengilang sentuhan kapasitif Tft memberitahu anda bahawa skrin sentuh kapasitif bukan skrin sebenar, tetapi komponen yang dipasang di atas skrin LCD. Pengilang sentuhan kapasitif Tft memberitahu anda bahawa skrin kapasitif adalah sekeping kaca marah telus dalam penampilan.


melihat lebih banyak