за нас

Микротех Претставува професионални дизајнирани и производствени услуги за стотици видови и модули на ликвиот крилата и Touch Panels-TN, ФSTN, ТФТ, РТП, КТП. Со предностите на високиот контраст, врз реакцијата, ширум видлив агол и потрошување на енергијата, Производите на Микротех се раширно користат во индустриски опрема, Медицински уреди, Дома интелгентни уреди, Дигитални камери, Видео игри, Инструменти и итн. Од неговото формирање, менаџментот го следи човечки ориентирано Стратегија и развивањето на зависност меѓу клиентите. За да ги исполни овие верувања и ISO 9001: 2015 стандарди, Микротех продолжи да регрутира способни професионалци, прифатувајќи напредна технологија, Развивање нови производи, подобрување на процесот и подобрување на квалитетот. Врз основа на неговиот силен капацитет на R&Д, извонреден квалитет на производот и професионална услуга, Микротех ја освои високата репутација од континентите и од надворешните клиенти, и воспостави долгорочен стратешки партнерски однос со нив. Врз основа на квалитетниот концепт на "Квалититет е најдобриот продавач", Шенџен Магда Technology Co., Линд. целосно ја спроведува квалитетната политика на "Прво, квалитет Прво, Прво, практична иновација, извонредност, Безбедноста и заштита на животната средина, професионална и висока ефикасност. Потребно е отворен дизајн. Изработувањето и услугите за продавање се вршат во исто време за да им обезбедат на клиентите со нулта и услуги. Квалитетот на производот не може само да ги исполни индивидуалните услови на различни производители во Кина за квалитетот на изложбата, Но, исто така, ги исполнуваат условите на висока конзистенција и висока веродостојност на ефектите на прикажувањето на познати брендови во Европа, Америка и Азија-Пацифика.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Производителот на tft lcd модул ќе ве однесе да се разбере: спецификација за класификација и апликација на LCD течен кристални модули

Производителот на tft lcd модул ви кажува дека во вистинскиот процес, понекогаш не е потребно да се следи принципот на LCD течен кристалниот модул.


Како да го исчистиме модулот tft lcd

По користењето на tft lcd модул за време, ТФТ екранот често привлекува прашина (по очигледно е од страната кога е исклучена енергија), а понекогаш разни вода Случајно се заглавени. кој има голем влијание врз визуелниот ефект.


Внимателни претпазливи екрани

Сите знаат дека повеќето од нашите допирски производи моментално го користат капестивниот екран, Кои се мерките кои можат подобро да го прошират животот на екранот?


Квалитетот на IPS Picture кој е јасен и непроменлив од било кој агол

Квалитетот на IPS Picture кој е јасен и непроменлив од било кој агол


Која е функцијата на двојната чаша на капестивниот екран за допирање

Нашите капестивни трговци на екранот, откако ќе произведат секој производ, мора да имаат ефект. Ако не успее, зарем не троши многу време? Капестивниот екран е исто така еден од нив, па затоа двоен капацивен екран што е улогата на стаклото?


Tft капестивните производители за допир ќе ви покажат: Што е принципот на капестивниот екран за допир.

Производителот на tft капестивен допир ви кажува дека капестивните екрани за пријателскиот интерфејс на машка машина кои ги обезбедуваат луѓето. Со ниско потрошување на енергијата, долгиот живот и лесна операција, пазарот бараат пазарот, и различни капестивни екрански производи излегоа. Производителот на tft капестивниот допир ви кажува дека додека процесот продолжува да се намали, постепено замени се отпорни екрани.


Како tft капестивните производителите да ги покажуваат своите предности

Производителот на tft капестивен допир ви кажува дека додека пазарот станува сѐ по стандардизиран, барањата на луѓето за квалитетот на животот и барањата на брендот стануваат повисоки и повисоки.


Tft капестивните производители за допир ќе ви покажат: Што е разликата помеѓу капестивниот екран и TFT LCD екран.

Производителот на Tft капестивниот допир ви кажува дека капестивниот екран не е вистински екран. Ама компонент кој е инсталиран на врвот на LCD екранот. Производителот на Tft капестивниот допир ви кажува дека капестивниот екран е дел од транспарентен стакло во изглед. Сега.


Гледај Повеќе