RóLUNK

A microtech technology company limited 2001-ben alakult, professzionális tervezési és gyártási szolgáltatásokat kínál a több száz típusú folyékony kristály kijelző moduloknak és érintőpaneleknek-tn, fstn, tft, rtp, ctp. a magas kontraszt, a gyors válaszidő, a széles látószög és az alacsony energiafogyasztás előnyeivel a microtech termékeit széles körben használják az ipari berendezésekben, az orvosi eszközökben, az otthoni intelligens eszközökben, a digitális kamerákban, videójáték eszközök, eszközök stb. megalakulása óta a vezetőség az emberi orientációt követi Stratégia és az ügyfelek közötti támaszkodás fejlesztése. ahhoz, hogy megfeleljen ezeknek a hiedelmeknek és az iso 9001:2015 szabványoknak, a microtech folyamatosan toborozza a képes szakembereket, elfogadja a fejlett technológiát, új termékeket fejleszt, javítja a folyamatot és javítja a minőséget. az erős k + f kapacitás, a kiemelkedő termékminőség és a professzionális szolgáltatás alapján a microtech elnyerte mind a szárazföldi, mind a tengerentúli ügyfelek magas hírnevét, és hosszú távú stratégiai partnerkapcsolatot alakított ki velük. A "minőség a legjobb eladó" minőségi koncepciója alapján a shenzhen magda technology co., ltd. teljes mértékben megvalósítja az "ügyfél első, minőség első, gyakorlati innováció, kiválóság, biztonság és környezetvédelem, szakmai és nagy hatékonyság". Nagyon szükséges, hogy a nyílt tervezés, a gyártás és az értékesítés utáni szolgáltatás ugyanabban az időben történik, hogy az ügyfelek nulla hibás termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak. A termék minősége nem csak megfelel a különböző gyártók egyedi követelményeinek a szárazföldi kínában a kijelző minősége, de megfelelnek a nagy konzisztencia és a nagy megbízhatóság a kijelző modul hatásai jól ismert márkák európában, amerikában és az ázsiai-csendes-óceáni.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

A tft lcd modul gyártója elviszi önt, hogy megértse: az lcd folyadékkristályos modulok osztályozási és alkalmazási specifikációit

A tft lcd modul gyártója azt mondja, hogy a tényleges folyamat során néha nem szükséges követni az lcd folyadékkristályos modul elvét.

2021-10-20 mutass többet

Hogyan tisztítsa meg a tft lcd modult

A tft lcd modul egy ideig történő alkalmazása után a tft képernyő gyakran vonzza a port (oldalról nyilvánvalóbb, amikor a hatalom kikapcsolva van), és néha különböző vízfoltok véletlenül ragadnak, ami nagy hatással van a vizuális hatást.

2021-10-28 mutass többet

Óvintézkedések a kapacitív érintőképernyő használatához

Mindenki tudja, hogy a legtöbb touch termékeink jelenleg a kapacitív érintőképernyőt használják, tehát milyen óvintézkedések lehetnek, amelyek jobban meghosszabbíthatják az érintőképernyő élettartamát?

2021-11-04 mutass többet

Ips képminőség, amely egyértelmű és változatlan bármilyen szögből

Ips képminőség, amely egyértelmű és változatlan bármilyen szögből

2020-07-24 mutass többet

Mi a funkciója a dupla üveg kapacitív érintőképernyő

Kapacitív érintőképernyős kereskedőink, az egyes termékek előállítása után kell a hatását. Ha nem működik, nem vesztegeti egy csomó időt? A kapacitív érintőképernyő is egyikük, így a dupla kapacitív érintőképernyő mi az üveg szerepe?

2021-11-11 mutass többet

A tft kapacitív érintő gyártók megmutatják: mi a kapacitív érintőképernyő elve

A tft kapacitív érintés gyártója elmondja, hogy a kapacitív érintőképernyőket széles körben használják az emberek által nyújtott barátságos ember-gép felületre. Alacsony energiafogyasztással, hosszú élettartammal és zökkenőmentes működési teljesítményével a kapacitív érintőképernyőket keresi a piac, és különböző kapacitív érintőképernyős termékek jöttek ki. A tft kapacitív érintés gyártója elmondja, hogy a folyamat előrehaladtával és tételekkel a költségek továbbra is csökkennek, fokozatosan helyettesítve az ellenállásos érintőképernyőket.

2021-05-24 mutass többet

Hogyan kell a tft kapacitív érintő gyártók megmutatják előnyeit

A tft kapacitív érintés gyártója azt mondja, hogy a piac egyre szabványosabbá válásával egyre magasabbak az emberek életminőségére és a márkaigényekre vonatkozó követelményei.

2021-11-18 mutass többet

A tft kapacitív érintő gyártók megmutatják: mi a különbség a kapacitív érintőképernyő és a tft lcd képernyő között

A tft kapacitív érintés gyártója elmondja, hogy a kapacitív érintőképernyő nem egy valós képernyő, hanem egy komponens, amely az lcd képernyő tetejére van telepítve. A tft kapacitív érintés gyártója elmondja, hogy a kapacitív képernyő egy darab átlátszó edzett üveg külsejében.

2021-05-28 mutass többet

mutass többet