TIETOJA

Microtech Technology Company Limited perustettiin vuonna 2001, tarjoaa ammattimaisia suunnittelu- ja valmistuspalveluja satoja tyyppisiä nestemäistä Crytal Display moduuleja ja Touch Panels-TN, FSTN, TTFT, RTP, CTP. Hyödyt korkea kontrasti, nopea vasteaika, laaja näkyvä kulma ja alhainen virrankulutus, Microtech tuotteita käytetään laajalti teollisuuslaitteissa,Medical devices,Home Intelligent Devices, Digitaalikamerat, videopelin laitteet, instrumentit jne. Johto on perustamisestaan lähtien seurannut ihmisiä. Strategia ja asiakkaiden luottamuksen kehittäminen. Näiden uskomusten ja ISO 9001:2015 standardien noudattamiseksi Microtech jatkaa ammattilaisten rekrytointia, edistyksellistä teknologiaa, Uusien tuotteiden kehittäminen, prosessin parantaminen ja laadun parantaminen. Tutkimus- ja kehitystoiminnan vahvan kapasiteetin, erinomaisen tuotteiden laadun ja ammatillisen palvelun perusteella, Microtech on voittanut korkean maineen sekä mantereelta että merentakaiselta asiakkailta ja luonut pitkän aikavälin strategisen kumppanuuden heidän kanssaan. Perustuu laatu käsitteen "Laatu on paras myyjä", Shenzhen Magda Technology Co., Ltd. toteuttaa täysimääräisesti laatupolitiikan "Asiakkaat ensin, laatu ensin, käytännön innovaatio, huippuosaaminen, Turvallisuus ja ympäristönsuojelu, ammatillinen ja korkean tehokkuus. On erittäin vaadittava, että avoin muotoilu, valmistus- ja myyntipalvelu tehdään oikein samaan aikaan, jotta asiakkaille tarjotaan nollattomia tuotteita ja palveluja. Tuotteen laatu ei voi täyttää ainoastaan yksilöllisiä vaatimuksia eri valmistajien Manner-Kiinassa laatua näyttö, ne täyttävät myös Euroopan tunnettujen tuotemerkkien näyttövaikutusten korkean johdonmukaisuuden ja luotettavuuden vaatimukset, Amerikka ja Aasia ja Tyynenmeren alue.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Tft lcd modulin valmistaja vie sinut ymmärtämään: LCD nestekide moduulien luokitus ja soveltaminen

Tft lcd-moduulin valmistaja kertoo, että varsinaisessa prosessissa, joskus ei ole tarpeen noudattaa nestekidemoduulin periaatetta.

2021-10-20 Katso lisää

Kuinka puhdistaa tft lcd moduli

Käytettyään tft lcd moduulia jonkin aikaa, TFT-näyttö usein houkuttelee pölyä (se on ilmeisempää sivulta, kun virta on sammutettu), ja joskus erilaisia vesiä tahrat ovat vahingossa kiinni, joka vaikuttaa suuresti visuaaliseen vaikutukseen.

2021-10-28 Katso lisää

Varotoimet kapasitetiivisen kosketusnäytön käyttöä varten

Kaikki tietävät, että useimmat kosketustuotteistamme käyttävät tällä hetkellä kapasitetiivista kosketusnäyttöä, Mitkä ovat varotoimenpiteet, jotka voivat paremmin pidentää kosketusnäytön elämää?

2021-11-04 Katso lisää

IPS kuvan laatu, joka on selkeä ja muuttumaton mistä tahansa kulmasta

IPS kuvan laatu, joka on selkeä ja muuttumaton mistä tahansa kulmasta

2020-07-24 Katso lisää

Mikä on kaksinkertainen lasi kapasitetiivisen kosketusnäyttö

Kapatiivinen kosketusnäyttökauppiaat, kun tuotetaan kunkin tuotteen, on oltava vaikutuksensa. Jos se ei toimi, eikö se tuhlaisi paljon aikaa? Capacitiivinen kosketusnäyttö on myös yksi niistä, joten kaksinkertainen kosketusnäyttö Mikä on lasin rooli?

2021-11-11 Katso lisää

Tft kapasitetiivinen kosketus valmistajat näyttävät: Mikä on periaate kapasitetiivisen kosketusnäyttö

Tft kapasitetiivisen kosketuksen valmistaja kertoo, että kapasitetiiviset kosketusnäytöt käytetään laajalti ystävälliseen mies-koneen käyttöliittymään. että ihmiset tarjoavat. Alhaisen tehonkulutuksen, pitkän käyttöikän ja sujuvan toiminnan suorituskyvyn vuoksi markkinat etsivät kapasitetiiviset kosketusnäytöt, ja erilaisia kapasitiivisia kosketusnäytön tuotteita on tullut ulos. Valmistaja tft kapasitiivinen kosketus kertoo, että kun prosessi etenee ja erä, sen kustannukset jatkuvat laskea, asteittain korvaamaan vastustuskyvyt.

2021-05-24 Katso lisää

Miten tft kapasitetiivinen kosketus valmistajat osoittavat etunsa

Tft kapasitetiivisen kosketuksen valmistaja kertoo, että kun markkinat muuttuvat yhä enemmän ja enemmän standardoituja, Ihmisten vaatimukset elämänlaadulle ja brändivaatimuksille kasvavat yhä korkeammat.

2021-11-18 Katso lisää

Tft kapasitetiivinen kosketusvalmistajat näyttävät: Mikä ero on kapasitetiivinen kosketusnäytön ja TFT LCD-näytön välillä

Valmistaja Tft kapasitetiivinen kosketus kertoo sinulle, että kapasitetiivinen kosketusnäyttö ei ole todellinen näyttö, mutta LCD-näytön päälle asennettu komponentti. Valmistaja Tft kapasitetiivinen kosketus kertoo sinulle, että kapasitetiivinen näyttö on pala läpinäkyvä karkaistu lasi ulkonäkö -Tiedän.

2021-05-28 Katso lisää

Katso lisää