OM OS

Microtech Technology Company Limited oprettet i 2001 tilbyder professionelle design- og produktionstjenester til hundredvis af typer af flydende Crytal Display moduler og Touch Panels-TN, FSTN, TTFT, RTP, CTP. Med fordelene ved høj kontrast, hurtig responstid, bred synlig vinkel og lavt strømforbrug, Microtech's produkter er udbredt i industriudstyr, Medicinske enheder,Home Intelligente enheder, Digitale kameraer, Video spil enheder, Instrumenter osv. Siden den blev etableret, har ledelsen fulgt menneske-orienterede Strategi og udvikling af pålidelighed blandt kunderne. For at overholde disse overbevisninger og ISO 9001:2015 standarder, Microsoft fortsætter med at rekruttere dygtige fagfolk, vedtage avanceret teknologi, Udvikling af nye produkter, forbedring af processen og forbedring af kvaliteten. Baseret på dens stærke F&U-kapacitet, enestående produktkvalitet og professionel service, Microtech har vundet det høje omdømme fra både fastlandet og oversøiske kunder, og etableret langsigtet strategisk partnerforhold med dem. Baseret på kvalitetsbegrebet "Kvalitet er den bedste sælger", Shenzhen Magda Technology Co., Ltd. fuldt ud gennemfører kvalitetspolitikken "Kunde først, kvalitet først, Praktisk innovation, Excellence, Sikkerhed og miljøbeskyttelse, professionel og høj effektivitet. Det er stærkt påkrævet, at åbent design, produktions- og eftersalgstjeneste gøres samtidigt rigtigt for at give kunderne produkter og tjenesteydelser med nulfejl. Produktkvaliteten kan ikke kun opfylde de individuelle krav fra forskellige producenter i Kina for kvaliteten af skærmen, men også opfylde kravene om høj konsistens og høj pålidelighed af skærmmoduleeffekter af velkendte mærker i Europa Amerika og Asien og Stillehavsområdet.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Den tft lcd modul producent vil tage dig til at forstå: klassificering og anvendelse specifikationer af LCD flydende krystal moduler

Den tft lcd modul producent fortæller dig, at i den faktiske proces, undertiden er det ikke nødvendigt at følge princippet om LCD-væskekrystalmodul.

2021-10-20 Se mere

Hvordan at rense tft lcd modulet

Efter brug af tft lcd modul i en periode, TFT skærmen ofte tiltrækker støv (det er mere indlysende fra siden, når strømmen er slukket), og nogle gange forskellige vand pletterne hænger ved et uheld på, som har en stor indflydelse på den visuelle effekt.

2021-10-28 Se mere

Forholdsregler ved brug af kapacitiv berøringsskærm

Alle ved, at de fleste af vores touch produkter i øjeblikket bruger den kapacitive touch-skærm, Så hvad er de forholdsregler, der bedre kan forlænge livet på berøringsskærmen?

2021-11-04 Se mere

IPS billedkvalitet, der er klar og uforanderlig fra enhver vinkel.

IPS billedkvalitet, der er klar og uforanderlig fra enhver vinkel.

2020-07-24 Se mere

Hvad er funktionen af dobbelt glas af kapacitiv touch skærm

Vores kapacitive touch screenhandlere, efter at have produceret hvert produkt, skal have sin effekt. Hvis det ikke virker, vil det så ikke spilde en masse tid? Capacitiv touch-skærm er også en af dem, så den dobbelt-kapacitetskærm Hvad er rollen af glas?

2021-11-11 Se mere

Tft kapacitiv touch fabrikanter vil vise dig: Hvad er princippet om kapacitiv touch skærm

Producenten af tft kapacitiv touch fortæller dig, at kapacitive touch skærme er udbredt til den venlige mand-maskine grænseflade. som folk sørger for. Med lavt strømforbrug, lang levetid og jævn drift ydeevne, kapacitetsfulde berøringsskærme søges af markedet, og forskellige kapacitive touch screen produkter er kommet ud. Producenten af tft kapacitiv touch fortæller dig, at som processen skrider frem og batches, dens omkostninger fortsætter med at falde, gradvis udskiftning af resistive touch-skærme.

2021-05-24 Se mere

Hvordan skal tft kapacitiv touch fabrikanter vise deres fordeler

Producenten af tft kapacitiv touch fortæller dig, at når markedet bliver mere og mere standardiseret, Folks krav til livskvalitet og mærkekrav bliver stigende og højere.

2021-11-18 Se mere

Tft kapacitive touch fabrikanter vil vise dig: Hvad er forskellen mellem kapacitiv touch-skærm og TFT LCD-skærm

Producenten af Tft kapacitiv touch fortæller dig, at den kapacitive berøringsskærm ikke er en rigtig skærm, men en komponent installeret på toppen af LCD-skærmen. Producenten af Tft kapacitet touch fortæller dig, at kapacitetsskærmen er et stykke gennemsigtigt hærdet glas i udseende - Ja, det gør jeg.

2021-05-28 Se mere

Se mere