за нас

Microtech technology company limited създадена през 2001 г., предлага професионални услуги за проектиране и производство за стотици видове модули и сензорни панели за течни критални дисплеи-tn, fstn, tft, rtp, ctp. с предимствата на висок контраст, бързо време за реакция, широк видим ъгъл и ниска консумация на енергия, продуктите на microtech се използват широко в промишлено оборудване, медицински изделия, домашни интелигентни устройства, цифрови камери, устройства за видеоигри, инструменти и др. от създаването си ръководството следи ориентирано към човека Стратегия и развитие на разчитане сред клиентите. за да се съобразят с тези убеждения и стандартите iso 9001:2015, microtech продължава да набира способни професионалисти, да приема напреднали технологии, да разработва нови продукти, да подобрява процеса и да повишава качеството. въз основа на силния си капацитет за научноизследователска и развойна дейност, изключителното качество на продуктите и професионалното обслужване, microtech спечели високата репутация както от континенталните, така и от отвъдморските клиенти и установи дългосрочни стратегически партньорски отношения с тях. Въз основа на концепцията за качество на "качеството е най-добрият продавач", шенжен магда технологии ко оод напълно прилага политиката за качество на "клиент първо, качество първо, практически иновации, високи постижения, безопасност и опазване на околната среда, професионална и висока ефективност". Много е необходимо отвореното проектиране, производство и следпродажбено обслужване да се извършва в същото време, за да се предоставят на клиентите с продукти и услуги с нулеви дефекти. Качеството на продукта може не само да отговаря на индивидуалните изисквания на различни производители в континентален китай за качеството на дисплея, но също така отговарят на изискванията за висока консистенция и висока надеждност на ефектите на дисплея модул на добре познати марки в европа, америка и азия-тихия океан.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Производителят на tft lcd модул ще ви отведе, за да разберете: спецификациите за класификация и приложение на lcd модули за течни кристали

Производителят на tft lcd модул ви казва, че в действителния процес понякога не е необходимо да се спазва принципа на lcd модула за течни кристали.


Как да почистите tft lcd модула

След като използвате tft lcd модула за определен период от време, tft екранът често привлича прах (по-очевидно е отстрани, когато захранването е изключено), и понякога случайно се забиват различни водни петна, което има голямо влияние върху визуалния ефект.


Предпазни мерки за използване на капацитивен сензорен екран

Всеки знае, че повечето от нашите продукти touch в момента използват капацитивния сензорен екран, така че какви са предпазните мерки, които могат по-добре да удължат живота на сензорния екран?


Ips качество на картината, което е ясно и непроменящо се от всеки ъгъл

Ips качество на картината, което е ясно и непроменящо се от всеки ъгъл


Каква е функцията на двойното стъкло на капацитивния сензорен екран

Нашите капацитивни търговци на сензорен екран, след производството на всеки продукт, трябва да имат своя ефект. Ако не работи, няма ли да губи много време? Капацитивният сензорен екран също е един от тях, така че двойният капацитивен сензорен екран каква е ролята на стъклото?


Производителите на tft капацитивни докосвания ще ви покажат: какъв е принципът на капацитивния сензорен екран

Производителят на tft capacitive touch ви казва, че капацитивните сензорни екрани са широко използвани за приятелския интерфейс човек-машина, който хората предоставят. С ниска консумация на енергия, дълъг живот и гладка работа, капацитивни сензорни екрани се търсят от пазара и различни капацитивни продукти на сензорния екран излязоха. Производителят на tft capacitive touch ви казва, че с напредването на процеса и партидите разходите му продължават да намаляват, като постепенно заменят резистивните сензорни екрани.


Как трябва производителите на tft капацитивни докосвания да покажат своите предимства

Производителят на tft capacitive touch ви казва, че тъй като пазарът става все по-стандартизиран, изискванията на хората за качество на живот и изискванията на марката стават все по-високи.


Производителите на tft капацитивни докосвания ще ви покажат: каква е разликата между капацитивния сензорен екран и tft lcd екрана

Производителят на tft capacitive touch ви казва, че капацитивният сензорен екран не е истински екран, а компонент, инсталиран в горната част на lcd екрана. Производителят на tft capacitive touch ви казва, че капацитивният екран е парче прозрачно закалено стъкло на външен вид.


Виж повече